89686
11:42 12.042021

Розбійний напад у Мукачеві: злочинці зв’язали охоронця і викрали 300 тис. грн. ВІДЕО

Події 4297

Як стало відомо сьогодні, 9 квітня близько 7.40 до поліції Мукачева надійшло повідомлення про розбійний напад на місцеве підприємство. Зі слів заявника, інцидент стався ще напередодні пізно ввечері. Оскільки потерпілі звернулися до поліції лише наступного дня, зловмисники мали можливість приховати сліди злочину.

Однак оперативники карного розшуку обласного управління спільно з колегами з Мукачівського управління поліції, незважаючи на втрачений час, за лічені години встановили всі обставини події та особи правопорушників.

З’ясувалося, що 8 квітня близько 23.00 на охоронну територію – стоянку для великогабаритного транспорту, що розташована по вулиці Пряшівській у Мукачеві, – проникли двоє чоловіків.

Спочатку вони побили 40-річного охоронця, потім зв’язали його скотчем та ременем, заклеїли рот і, пошкодивши навісний замок, проникли до оптового складу, де із шухляди столу викрали 300 тисяч гривень.

Поліцейські провели оперативні заходи й затримали одного з нападників, який разом з викраденими грошима переховувався в готельному номері закладу відпочинку в Мукачівському районі. Нападник, 27-річний раніше судимий мукачівець, виявився рідним братом потерпілого.

Слідчі поліції за процесуального керівництва Мукачівської окружної прокуратури вже повідомили йому про підозру у вчиненні особливо тяжкого злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України (Розбій). Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Поліцейські вживають заходів, спрямованих на розшук та затримання іншого розбійника.

За скоєне зловмисникам загрожує до 15 років ув’язнення. Досудове розслідування в справі триває, повідомляє Мукачівське районне управління поліції.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах