87875
15:15 7.042021

Скільки нелегалів затримали на кордонах з країнами ЄС у 2021 році

Події 2158

Не усі люди хочуть і мають можливість перетнути кордон легально. Тому нижче ми розповімо яку кількість нелегальних мігрантів затримано на західних кордонах та звідки вони слідували.

Отже, за І квартал поточного року зусиллями охоронців західного кордону було затримано 94 нелегальних мігранта. За аналогічний період минулого року таких осіб було 103 (зменшення на 10%).

Серед «шукачів кращої долі» найактивнішими були громадяни Туреччини – 22 особи. Трохи менше було затримано вихідців з Індії та Алжиру – 13 та 9 відповідно. З Пакистану, Лівану та Ірану – по 6 осіб, Марокко та Узбекистану – по 4 людини. Сирійців було затримано троє, ще по дві особи – з Афганістану і Судану.

Щодо вихідців з країн-сусідів, то найактивнішими були громадяни Молдови – затримано 5 осіб. Також у прикордонних підрозділах «побували» двоє громадян Польщі і по одному представнику Румунії, Білорусі та РФ.

Решта країн – Сербія, Азербайджан, Вірменія, Туніс, Великобританія та Непал – «делегували» до списку затриманих по одному громадянину. Ще один «мандрівник» мав статус особи без громадянства.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах