08:30 1.042021

У Берегові побили учасника АТО. Відео

Події 2840

Слідчі поліції Берегова відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень 28-річному місцевому мешканцю. Неповнолітніх, причетних до побиття учасника АТО, поліцейські встановили та розшукали. Слідство у справі триває.

Вчора, 30 березня, близько 2 години ночі, до поліцейських звернувся 28-річний учасник АТО. Чоловік заявив про те, що в одному з місцевих супермаркетів його побили невідомі.

За словами потерпілого, у нього виникла суперечка із двома незнайомими підлітками, які вдарили його каменем. Після цього діти побігли за підтримкою до своїх старших товаришів, які за кілька хвилин повернулися на місце події та помстилися заявнику, нанісши йому тілесні ушкодження.

Після отримання заяви поліцейські розпочали невідкладні оперативні заходи, опитали свідків події та переглянули записи камер спостереження. У результаті проведеної роботи, правопорушників, які безпосередньо і наносили тілесні ушкодження, встановили та розшукали. Ними виявилися 14-ти та 17-річні місцеві мешканці.

Наразі слідчі надали потерпілому направлення для проходження судово-медичної експертизи, за результатами якої діям зловмисників буде надано відповідну правову кваліфікацію. Окрім цього поліцейські встановлюють і роль в інциденті інших учасників, які були на місці події.

Досудове розслідування, розпочате за частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу України (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження), триває. Санкція даної статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі строком до 3 років, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини