88890
11:47 29.032021

На Тячівщині у ДТП загинула жінка-пішохід

Події 5471

У селищі Солотвино на Тячівщині водій автомобіля «Audi» допустив наїзд на жінку-пішохода. Від отриманих травм 42-річна потерпіла загинула на місці пригоди. За фактом ДТП слідчі поліції області відкрили кримінальне провадження.

29 березня близько 01.00 години ночі на вулиці Спортивній у селищі Солотвино Тячівського району трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Прибувши на місце події працівники слідчо-оперативної групи Тячівського районного відділу поліції та слідчі Головного управління поліції Закарпаття встановили, що 31-річний водій автомобіля «Audi», рухаючись населеним пунктом допустив наїзд на жінку-пішохода, яка перебігала проїжджу частину в невстановленому місці. 42-річна потерпіла, внаслідок наїзду, отримали травми несумісні з життям та померла на місці пригоди.

За фактом аварії слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілої. Транспортний засіб наразі поміщено на арештмайданчик відділу поліції. У справі призначено ряд експертиз, в ході яких будуть встановлені всі обставини та причини автопригоди, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах