88868
17:56 28.032021

На Ужгородщині у полтавчанина вилучили небезпечний психотроп

Події 1770

Поліцейські вилучили з незаконного обігу небезпечний психотропний засіб PVP. За фактом наркозлочину відкрито кримінальне провадження

Вчора, 26 березня, під час відпрацювання оперативної інформації, у місті Чоп поліцейські спільно з працівниками Управління боротьби з наркозлочинністю області зупинили для перевірки22-річного жителя Полтавської області. При собі чоловік  мав пакунок з невідомим вмістом і побачивши правоохоронців почав помітно нервувати.

Зрозумівши, що уникнути спілкування з поліцейськими йому не вдасться, на вимогу правоохоронців, полтавчанин розпакував пакунок, у якому була речовина рожевого кольору схожа на небезпечний синтетичний наркотик PvP. Йдеться про дешевий аналог метамфетаміну, вживання якого призводить до невідворотних процесів у організмі та згубно впливає на здоров’я людини. 

Дану речовину слідчі вилучили. Загальна її вага склала близько 20 грамів. 

За фактом злочину слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України, тобто незаконне зберігання наркотиків.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановлять канали надходження психотропів до фігуранта та мету зберігання ним заборонених речовин.

У справі триває досудове розслідування

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах