88725
12:40 25.032021

На Закарпатті викрили злодіїв, які пограбували пенсіонерку

Події 2936

5 березня до поліції зателефонувала схвильована пенсіонерка, яка повідомила, що нещодавно до її помешкання увірвалися двоє чоловіків, зв’язали її та викрали цінні речі з будинку. Коли зловмисники втекли, 81-річна перелякана потерпіла побігла до сусідів.

За викликом оперативно прибули місцеві поліцейські. Опрацювавши місце події та провівши ряд оперативних заходів поліцейські встановили, що до злочину причетні двоє раніше судимих чоловіків з Хустщини.

Співробітники кримінальної поліції дізналися, що зловмисники готувалися до злочину, вивчали детально режим дня жителів будинку та дочекавшись поки син та невістка потерпілої підуть з дому, вони увійшли до незачиненого житла.

Грабіжники розділилися по кімнатах і почали шукати коштовності та гроші. У цей час із однієї з кімнат вийшла 81-річна жінка. Зловмисники зв’язали її, після чого з награбованим безперешкодно втекли.

Зараз 19-річному та 23-річному фігурантам слідчі поліції вже повідомили про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України. За їх місцем проживання поліцейські вже провели обшуки та вилучили речові докази, які повернуть потерпілій.

За скоєне підозрюваним загрожує до восьми років позбавлення волі.

На Закарпатті поліцейські викрили зловмисників, які пограбували пенсіонерку?

На Закарпатті поліцейські викрили зловмисників, які пограбували пенсіонерку?5 березня до поліції зателефонувала схвильована пенсіонерка, яка повідомила, що нещодавно до її помешкання увірвалися двоє чоловіків, зв’язали її та викрали цінні речі з будинку. Коли зловмисники втекли, 81-річна перелякана потерпіла побігла до сусідів.За викликом оперативно прибули місцеві поліцейські. Опрацювавши місце події та провівши ряд оперативних заходів поліцейські встановили, що до злочину причетні двоє раніше судимих чоловіків з Хустщини. Співробітники кримінальної поліції дізналися, що зловмисники готувалися до злочину, вивчали детально режим дня жителів будинку та дочекавшись поки син та невістка потерпілої підуть з дому, вони увійшли до незачиненого житла. Грабіжники розділилися по кімнатах і почали шукати коштовності та гроші. У цей час із однієї з кімнат вийшла 81-річна жінка. Зловмисники зв’язали її, після чого з награбованим безперешкодно втекли. Зараз 19-річному та 23-річному фігурантам слідчі поліції вже повідомили про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України. За їх місцем проживання поліцейські вже провели обшуки та вилучили речові докази, які повернуть потерпілій.За скоєне підозрюваним загрожує до восьми років позбавлення волі.

Posted by Поліція Закарпатської області on Thursday, March 25, 2021
telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах