88653
09:02 24.032021

У Мукачеві вночі чоловік розкидував сміття вулицею

Події 1927

Під час нічного патрулювання міста Мукачева, близько 3-ї години, поліцейські помітили чоловіка, який розкидував сміття зі сміттєвих баків. Інспектори зупинилися і провели з ним профілактичну бесіду. Чоловік вибачився і частково прибрав розкидане сміття з дороги.

Охоронці порядку склали на нього адмінматеріал за ст.152 (За порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів) КУпАП.

Чоловік розкидував сміття вулицею – патрульні притягнули його до адміністративної відповідальностіПід час нічного патрулювання міста Мукачева, близько 3-ї години, поліцейські помітили чоловіка, який розкидував сміття зі сміттєвих баків. Інспектори зупинилися і провели з ним профілактичну бесіду. Чоловік вибачився і частково прибрав розкидане сміття з дороги.Охоронці порядку склали на на нього адмінматеріал за ст.152 (За порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів) КУпАП.Громадяни, дотримуйтеся законів, що регулюють правила поводження з відходами. Пам’ятайте про адміністративну відповідальність та дотримуйтеся громадського порядку!

Posted by Патрульна поліція Закарпатської області on Tuesday, March 23, 2021
telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах