88568
08:45 23.032021

Закарпатські поліцейські продовжують контролювати дотримання карантинних умов

Події 3074

Впродовж минулих вихідних закарпатські поліцейські зафіксували 247 порушень карантинного режиму. Адміністративні протоколи та постанови стосуються неправомірної діяльності кав’ярень, ресторанів, а також  пасажирських перевезень.

На Закарпатті поліцейські безперервно стежать за дотриманням мешканцями області карантинних вимог. Окрім профілактичної роботи, тобто систематичного нагадування правил безпеки в період «червоної» зони, працівники поліції постійно контролюють місця можливого скупчення людей та перевіряють, чи проводиться їх діяльність із виконанням усіх карантинних вимог.

Так, впродовж минулих вихідних поліцейські вчергове  провели перевірку суб’єктів господарювання та пасажирських перевезень в усіх районах області. У результаті було складено 247 постанов та протоколів про адміністративне правопорушення за частиною 1 та частиною 2 статті 44-3 КУпАП.

Порушення карантинних вимог перевізниками були зафіксовані в Мукачеві, Мукачівському районі, а також  у  Виноградові та Іршаві. Порушення роботи суб’єктів господарювання, тобто магазинів, кав’ярень, ресторанів, задокументували в Ужгороді, Рахові, Мукачеві та Мукачівському районі, на Тячівщині, Виноградівщині та в Дубовому. Діяльність трьох із них, де всупереч заборон проводилися масові гуляння, припинено.

Поліцейські Закарпаття наголошують – відповідальність за дотримання карантинних вимог несе кожен із нас особисто. Від сумлінності та без ухильного виконання умов карантину залежить, наскільки швидко ми зможемо повернутися до звичного режиму життя. Бережіть себе і своїх рідних та будьте здоровими. 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах