88025
08:45 12.032021

Смертельна ДТП на Мукачівщині: «ВАЗ» виїхав на зустріч фурі

Події 3364

11 березня, близько 11.35 години до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на трасі державного значення Київ-Чоп у межах Мукачівського району.

Як повідомляє поліції Закарпатської області, на автодорозі Київ-Чоп, неподалік села Підполоззя Мукачівського району, трапилась  дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки та легковика. Водій ВАЗу від отриманих травм загинув на місці. За фактом автопригоди у поліції розпочато слідство.

На місці події слідчо-оперативна група поліції та експерти встановили попередні обставини аварії: водій автомобіля ВАЗ «2108» неподалік села Підполоззя, рухаючись у напрямку міста Чоп, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з вантажівкою «DAF». Керував великогабаритним транспортом з напівпричепом 44-річний житель Тернопільщини, чоловік у аварії не постраждав. Внаслідок зіткнення травми несумісні із життям отримав кермувальник легковика, 31-річний мешканець міста Свалява, загинув на місці.

Автомобілі учасників ДТП поліцейські вилучили та помістять на спецмайданчик. Після проведення відповідних експертиз, у рамках  досудового розслідування, будуть встановлені всі об’єктивні обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах