87875
11:59 9.032021

Закарпатські прикордонники зупинили дві спроби перетину кордону за підробними документами

Події 2343

Впродовж учорашнього дня 8 березня, українець та іноземець намагалися перетнути державний кордон за документами, у яких виявлено підробки.

Про це повідомляє пресслужба Чопського прикордонного загону.

Зокрема, у пункті пропуску «Тиса» Чопського загону правоохоронці завадили незаконному наміру 39-річного закарпатця, який виїжджав до Угорщини і пред’явив на контроль недійсний страховий поліс.

Під час перевірки документів на мікроавтобус марки «Mercedes» української реєстрації, яким чоловік перетинав кордон, правоохоронці помітили ознаки підробки сертифіката «Зелена карта». Окрім того, вказаний у бланку номер поліса не значився серед дійсних у відомчій базі даних.

Інший документ з підробками виявили на кордоні з Польщею. Під час перевірки закордонного паспорта 36-річного громадянина Таджикистану, що прямував на в’їзд в Україну через пункт пропуску «Рава-Руська», у ньому виявили дві підроблені відмітки про перетин кордону. Однак, вони відрізнялися від установленого взірця, що й помітив прикордонний наряд.

За обома випадками проінформовано співробітників Національної поліції. У діях чоловіків вбачають ознаки правопорушення, передбаченого ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах