87814
10:15 8.032021

На Мукачівщині внаслідок ДТП загинув мотоцикліст. ФОТО

Події 3887

Вчора, 7 березня, у селі Куштановиця Мукачівського району, 18-річний водій мотоцикла не впоравшись з керуванням зіткнувся з бетонним містком. Внаслідок аварії водій загинув на місці, його пасажира госпіталізували до лікарні.

Близько 17.30 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими. За фактом дорожньо-транспортної  пригоди слідчі розпочали розслідування 

На місці події  поліцейські слідчо-оперативної  групи  районного  відділу поліції  встановили попередні обставини пригоди. Керуючи  мотоциклом  марки «Kovi»,  18-річний водій  не впорався з  кермуванням,  виїхав за межі проїзної  частини дороги та врізався у бетонний місток. Внаслідок зіткнення водій,  мешканець села Кендерешів, отримав травми  несумісні із життям. Його пасажир, 19-річний житель  села Куштановиця, з тяжкими травмами госпіталізований до місцевої лікарні. 

Зараз триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Транспортний засіб  поліцейські вилучили  та помістили на спецмайданчик відділу поліції.

Слідство у справі триває.

Відділ  комунікації  поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах