87363
14:44 25.022021

На Перечинщині від пасажира авто вилучили психотропи

Події 1793

Співробітники поліції Перечина розпочали досудове розслідування за фактом незаконного зберігання наркотиків закарпатцем. Речові докази вилучили та буде скеровано експерту для дослідження.

Під час патрулювання території обслуговування, між селами Зарічево та Дубриничі, за порушення правил дорожнього руху, поліцейські сектору реагування патрульної поліції Перечина зупинили автомобіль “Renault Megane”. За кермом авто перебував 34-річний житель села Мирча з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Під час документування правопорушення та складання адмінпротоколу за статтею 130 КУпАП, нервувати почав пасажир авто. Помітивши, що чоловік намагається щось приховати, поліцейські провели поверхневу перевірку пасажира.

З’ясувалося, що у пачці з цигарками 24-річний пасажир приховав 2 згортки з кристалічною речовиною, схожою на метамфетамін.

У присутності понятих заборонені речовини вилучили, а за фактом незаконного їх зберігання поліцейські відкрили кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України.

Речові докази буде скеровано експерту для дослідження. У справі триває слідство, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах