87330
10:29 25.022021

На Закарпатті прикордонники затримали нелегалів з Алжиру

Події 4896

Учора прикордонний патруль відділу «Ужгород», який ніс службу поблизу населеного пункту Кам’яниця Ужгородського району, помітив доріжку слідів, яка вела у бік державного рубежу. Правоохоронці одразу розпочали пошукові дії та посилили ділянку додатковими нарядами.

Як результат, за 1500 метрів від кордону було виявлено двох іноземців. Правопорушники не реагували на вимогу прикордонників зупинитися, тому правоохоронцям довелося здійснити кілька попереджувальних пострілів вгору. Непрохані гості зупинилися лише, як почули стріли. Прикордонники продовжили пошуки і за кілька хвилин виявили ще двох правопорушників, які переховувалися неподалік у лісі.

Як з’ясувалося, в Україну іноземці прибули з метою навчання в одному з вишів. Троє із затриманих мали із собою паспорти громадян Алжиру та посвідки на тимчасове проживання в Україні, видані на початку цього року. Четвертий не мав жодних документів, проте також назвався громадянином Алжиру.

Усіх затриманих доставили в прикордонний підрозділ.

Після встановлення обставин правопорушення їх буде притягнуто до адмінвідповідальності за ч.2 ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Окрім цього, в діях нелегальних мігрантів вбачаються ознаки правопорушення, передбаченого ст.185-10 «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника ДПСУ».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах