87245
17:55 23.022021

На Міжгірщині одному із збувачів галюциногенних грибів обрано запобіжний захід

Події 1938

За клопотанням слідчого погодженим прокурором Міжгірського відділу Хустської місцевої прокуратури, взято під варту 26-річного жителя Донеччини за підозрою у зберіганні з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин, вчиненому групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України). Водночас слідчим суддею визначено йому заставу у розмірі 42 тис. грн.

У вчиненні вказаного злочину підозрюють і 37-річну співмешканку чоловіка. Питання щодо обрання їй запобіжного заходу наразі вирішується. Прокурори наполягатимуть на домашньому арешті, адже жінка має на утриманні двох малолітніх дітей.

Згідно з інформацією слідства, пара займалася збутом галюциногенних грибів на території Пилипецької ОТГ. Минулого місяця правоохоронці задокументували факт такої протиправної діяльності. Результати експертизи засвідчили наявність у подрібненому «товарі» особливо небезпечної психотропної речовини – псилоцину.

Під час санкціонованого обшуку помешкання, в якому особи тимчасово проживали, виявлено та вилучено речовини, схожі на галюциногенні гриби, а також електронні ваги, пакети для фасування та пристрої для куріння.

Слідство триває, встановлюються усі обставини протиправної діяльності громадян, повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах