87210
10:40 23.022021

Закарпатець намагався «купити» в’їзд в Україну без проходження самоізоляції

Події 1601

Учора ввечері 27-річний закарпатець намагався хабарем схилити прикордонників пункту пропуску «Тиса» до порушення правопорядку. Нехтуючи безпекою співвітчизників, він вирішив повернутися з-за кордону без проходження самоізоляції.

Аби переконати прикордонників «закрити очі» на не встановлення ним додатку «Вдома» при в’їзді в Україну, чоловік вдався до пропозиції неправомірної вигоди. Відтак, надаючи на контроль свій паспорт, він вклав у нього грошові кошти у розмірі 400 гривень.

Звісно, що прикордонний наряд на такий «подарунок» не погодився та закон не порушив. Натомість, про цей випадок було повідомлено керівництву підрозділу. З метою з’ясування обставин та прийняття правового рішення щодо ознак злочину, передбаченого статтю 369 ККУ “Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі”, прикордонники також проінформували Ужгородський відділ ГУНП у Закарпатській області.

У зв’язку зі збільшенням спроб спроби надання прикордонникам неправомірної вигоди, нагадуємо про абсолютну нетерпимість правоохоронців до втягування їх у протиправну діяльність та про кримінальну відповідальність за пропозицію хабарів, інформує пресслужба Чопського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах