87147
11:45 22.022021

На Хустщині ліквідували пожежу на території приватного господарства

Події 1915

Вранці 21 лютого виникла пожежа на території приватного обійстя у с. Липецька Поляна Хустського району. Мешканці будинку прокинулися від яскравого світла й побачили, що вогонь охопив надвірні споруди, що знаходились під одним дахом. Люди о 04:05 подзвонили до Служби порятунку, після чого одразу ж кинулися рятувати з хліва тварин – корову й поросят. Також вони пробували заливати полум’я водою й засипати снігом, однак безуспішно.

За викликом на місце події прибули відділення 10-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст та державного пожежно-рятувального поста с. Довге. Разом вони о 04:50 локалізували пожежу, не давши полум’ю перекинутися на розташований поруч житловий будинок. Остаточно пожежу на площі 112 кв.м ліквідували о 07:58. Вогонь знищив 5 тонн сіна, 3 кубометри дощок, а також пошкодив покрівлю і перекриття по всій площі й частину домашнього майна.

Причину виникнення пожежі та суму завданих збитків наразі встановлюють правоохоронні органи, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах