87120
18:31 21.022021

Закарпатські підлітки обікрали жительку Львівщини

Події 6853

Як встановили правоохоронці, зловмисники проникли у будинок через балкон на другому поверсі, заволоділи ювелірними виробами, після чого втекли.

19 лютого о 10.40 на оперативну лінію 102 зателефонувала мешканка міста Городок, яка повідомила, що з її будинку було викрадено ювелірні вироби.

За вказаною адресою негайно виїхали група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції. До розшуку зловмисників були задіяні оперативники Управління карного розшуку поліції Львівщини, а також оперативники кримінальної поліції відділу поліції №6 Львівського районного управління поліції.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами, завдяки спільним злагодженим діям, протягом години правоохоронці розшукали зловмисників, які переховувались в одному з готелів на території Львівського району. Ними виявились мешканці Закарпаття віком 9, 11, 13 та 14 років.

За фактом слідчі відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Городоцької місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Досудове розслідування триває, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах