87117
17:13 21.022021

На пошуки заблукалого на Гимбі туриста залучили вертоліт. ВІДЕО

Події 3030

Сьогодні, 21 лютого, за допомогою вертольоту Н-225 «Супер пума» рятувальники провели повітряну розвідку місцевості, де тривають пошуки заблукалого туриста з Києва. Нагадаємо, двоє чоловіків втратили орієнтир в ніч на 14 лютого під час катання на лижах поблизу с. Березники на Свалявщині на схилі гори Гемба.

Сьогодні, 21 лютого, за допомогою вертольоту Н-225 «Супер пума» рятувальники провели повітряну розвідку місцевості, де тривають пошуки заблукалого туриста з Києва. Нагадаємо, двоє чоловіків втратили орієнтир в ніч на 14 лютого під час катання на лижах поблизу с. Березники Свалявського району на схилі гори Гемба. 14 лютого, об 11: 30, пошуковою групою ДСНС було знайдено одного туриста у задовільному стані здоров’я. Упродовж 9 діб пошуково-рятувальими групами було обстежено схили, підніжжя та хребти гір Жид Магура, Мала Гемба та Гемба. Наразі рятувальними групами здійснюється обстеження місцевості на предмет сходження лавин чи падіння снігових карнізів.

Опубліковано ДСНС України Неділя, 21 лютого 2021 р.

14 лютого, об 11: 30, пошуковою групою ДСНС було знайдено одного туриста у задовільному стані здоров’я. Упродовж 9 діб пошуково-рятувальими групами було обстежено схили, підніжжя та хребти гір Жид Магура, Мала Гемба та Гемба. Наразі рятувальними групами здійснюється обстеження місцевості на предмет сходження лавин чи падіння снігових карнізів, повідомляє ДСНС України.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах