87041
17:42 19.022021

У Мукачеві поліцейським офіцерам громади вручили нові автомобілі

Події 3425

Відсьогодні у Мукачівській об’єднаній територіальній громаді повноцінно розпочали службу чотири офіцери громади. Голова міської ОТГ спільно з керівництвом поліції області презентували нову поліцейські станцію, яка працюватиме в рамках проєкту. Правоохоронці, окрім автомобілів, забезпечені усім необхідним для оперативного та комплексного реагування на потреби громадян.

Сьогодні, 19 лютого, у Мукачеві офіційно відкрили нову поліцейську станцію та передали ключі від службових автомобілів «Renault Duster» поліцейським офіцерам громади.

Під час заходу вручили ключі від двох нових кросоверів чотирьом офіцерам та презентували поліцейську станцію, яка оснащена необхідною оргтехнікою, доступом до службових баз, до камер відеонагляду, розміщених на території усієї громади.

Транспортні засоби, якими відсьогодні користуватимуться поліцейські офіцери, обладнані з дотриманням усіх сучасних вимог, які надають можливість якісно виконувати службові обов’язки та оперативно надавати допомогу мешканцям громади. Кожен автомобіль споряджений відеореєстратором, набором необхідних інструментів – бензопилою, акумуляторним ліхтарем, тросом, пускозарядним пристроєм, медичною сумкою.

Відтепер мешканці громади можуть розраховувати на допомогу та підтримку досвідчених офіцерів, які після спеціального відбору, пройшли навчання та готові 24 години на добу бути поряд з громадою і першими стати на її захист, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Поліцейські Іршави затримали наркоторговця: фігуранта помістили в ізолятор тимчасового тримання
13:34
«Ужгород за чисте довкілля»: екоакція в УжНУ
13:17
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
Всі новини