86991
13:26 19.022021

На Мукачівщині молодик здійснив серію крадіжок

Події 1611

Жителю села Ракошино Мукачівського району слідчі поліції повідомили про підозру у вчиненні 12 крадіжок. Частину викраденого поліцейські уже вилучили та повернуть власникам. Слідство у справі триває.

З початку зими до поліції Мукачівщини стали надходити повідомлення про крадіжки на території села Ракошино. Потерпілі розповідали, що до їх помешкань та прибудинкових територій, місцевого дитячого садка та колишнього приватного підприємства вночі проникали невідомі. Всі заявляли про зникнення грошей, електроінструментів та інших цінних речей.

Оперативники кримінальної поліції Мукачівського районного відділу провели роботу для розкриття серії подібних злочинів. Вони встановили, що до більшості крадіжок у селі причетний один і той же молодий чоловік. Зловмисником виявився 18-річний односелець потерпілих. Поліцейські з’ясували, що юнак проникав до деяких приміщень по кілька разів, перш ніж потерпілі помітили зникнення своїх речей. Загалом, правоохоронці мають докази про його причетність аж до 12 крадіжок.

Під час слідчих дій поліцейські вже вилучили частину речових доказів у підозрюваного. Всі вони після проведення відповідних експертиз будуть повернуті власникам.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за частинами 2 та 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Юнаку повідомили про підозру. Йому загрожує позбавленням волі на строк до шести років, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах