86974
10:50 19.022021

Закарпатські поліцейські заблокували канал постачання в регіон особливо небезпечних психотропів. ФОТО

Події 1976

Оперативники поліції Закарпаття припинили діяльність міжрегіонального наркодилера. На момент затримання у зловмисника поліцейські вилучили мінімум 3 тисячі доз психотропної речовини. Фігуранта справи затримали та помістили в ІТТ

Вчора, 18 лютого, співробітники карного розшуку Головного управління поліції Закарпаття за силової підтримки бійців Роти особливого призначення на вулиці Лобачевського в Ужгороді провели спецоперацію по затриманню міжрегіонального наркодилера.

В ході оперативних заходів поліцейські з’ясували, що через 48-річного жителя обласного центру на територію області потрапляють особливо небезпечні психотропні речовини під назвою MDPV*, який більш відомий як «сіль». В подальшому небезпечний наркотик зловмисник збував своїм клієнтам.

Під час затримання у наркоторговця вилучили майже 200 грам незаконного товару, вартість якого за цінами «чорного ринку» сягає майже 100 тисяч гривень. При інтраназальному вживанні одного грама може вистачити на 10-15 доз. Так, поліцейські попередили поширення серед населення області мінімум 3 тисяч доз психотропу.

Наразі зловмисника поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі інкримінують йому ч. 2 ст.307 Кримінального кодексу України. Також працівники поліції клопотатимуть в суді про взяття під варту фігуранта на період досудового розслідування.

Підозрюваному загрожує до 10 років ув’язнення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах