86920
11:30 18.022021

Стали відомі офіційні подробиці ДТП на ужгородській об’їзній

Події 2713

Неподалік ресторанного комплексу на об’їзній дорозі Ужгорода трапилася ДТП з потерпілими. Внаслідок аварії тілесні ушкодження отримали двоє жителів Сторожниці. Наразі поліцейські встановлюють усі обставини ДТП та з’ясовують, хто надав право керувати автомобілем 16-річному жителю Сваляви у стані сп’яніння.

Учора, 17 лютого, в обід до поліції надійшло повідомлення про аварію з потерпілими на Ужгородщині. За викликом прибула слідчо-оперативна група, працівники якої з’ясували, що неподалік ресторанного комплексу на Об’їзній дорозі Ужгорода, трапилося зіткнення двох легковиків – «ВАЗ» і «Daewoo».

На місці події поліцейські встановили, що 16-річний житель міста Свалява, сівши за кермо чужого авто «ВАЗ», не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з відбійником. Через відсутність навичок керування автомобілем після зіткнення 16-річному хлопцю не вдалося зупинити автомобіль і на зустрічній смузі руху він в’їхав у авто «Daewoo», під керуванням 32-річного жителя селища Сторожниця Ужгородського району. Разом з водієм «Daewoo», у авто перебувала ще одна пасажирка – 52-річна мешканка Сторожниці. Внаслідок аварії, вони отримали тілесні ушкодження середньої важкості та були доставлені до лікарні для надання медичної допомоги. Наразі їх життю та здоров’ю загрози немає.

За фактом ДТП з потерпілими у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

16-річного кермувальника «ВАЗ» освідчили. З’ясувалося, що за кермом хлопець перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Поліцейські встановлюють усі обставини ДТП та з’ясовують, хто надав право керувати автомобілем 16-річному жителю Сваляви у стані сп’яніння.

Розслідування у справі триває, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах