86912
08:45 18.022021

На Берегівщині працюватимуть поліцейські офіцери громади

Події 1804

Як інформували представники поліції Берегівщини, незабаром в Берегівській територіальній громаді в рамках всеукраїнського проєкту почнуть працювати поліцейські офіцери громади.

Про це інформує Берегівський міський голова Золтан Бабяк.

Офіцерів для ОТГ вибирає комісія, до складу якої входять як представники Національної поліції України, так і керівництво тієї громади, в якій офіцер житиме та працюватиме. Як наслідок, про свою роботу поліцейські офіцери звітують не лише перед керівництвом Національної поліції, а й перед головами своїх громад.

Стати поліцейськими офіцерами громади можуть тільки чинні поліцейські. Для того, щоб отримати цю посаду, їм потрібно успішно пройти тестування, співбесіду та поліграф, а згодом пройти навчання, яке включає практичні навички, опанування специфіки поліцейської діяльності в сільській місцевості та вивчення основ «community policing».Офіцер громади, зокрема, має особисто налагодити контакт з кожним її мешканцем, проводити профілактичну роботу серед місцевого населення, допомагати вирішувати конфліктні ситуації, боротися з рейдерством і браконьєрством.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах