86886
16:22 17.022021

На Іршавщині школяр проник в крамницю та викрав звідти понад 10 пачок цигарок

Події 2735

Поліцейські оперативно розкрили крадіжку з магазину в селі Довге. 14-річного школяра, який проник в крамницю та викрав звідти понад 10 пачок цигарок, розшукали. За фактом розпочато кримінальне провадження. Наразі з неповнолітнім спілкуються ювенали

Днями поліцейські отримали повідомлення про те, що вночі, розбивши вітрину, хтось проник всередину крамниці в селі Довге. Власники магазину зафіксували крадіжку чималої кількості цигарок.

Разом із дільничними офіцерами поліції, працівники сектору кримінальної поліції швидко розкрили злочин. Поліцейські встановили, що до злочину причетний 14-річний місцевий мешканець.

У присутності батьків хлопця опитали. Він розповів, що коли не знайшов грошей у касі, забрав понад 10 пачок цигарок, які потім разом із друзями і випалив.

Відомості про крадіжку внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Наразі з хлопцем спілкуються інспектори-ювенали. Крім того, поліцейські провели бесіду з батьками неповнолітнього та в подальшому опікуватимуться родиною, аби не допустити подібних негативних проявів у майбутньому та позитивно вплинути на спосіб життя хлопця, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах