86841
09:00 17.022021

Мукачівець торгував психотропами на робочому місці в крамниці

Події 1836

35-річного мукачівця затримали працівники Мукачівського районного управління поліції. Наркоторговець збував дозу психотропної речовини безпосередньо на робочому місці – у магазині. Зараз він перебуває у ізоляторі тимчасового тримання.

15 лютого поліцейські Мукачівського районного управління поліції провели оперативні заходи з ліквідації одного з каналів розповсюдження наркотичних засобів серед місцевого населення.

У ході документування злочинної діяльності мукачівця поліцейські з’ясували, що чоловік налагодив схему продажу психотропного засобу. Разом з основною своєю роботою чоловік у магазині з продажу керамічної плитки збував особливо небезпечний наркотик – метамфетамін.

Відтак, протягом двох місяців правоохоронці задокументували 4 факти продажу психотропу.

Окрім того, працівники поліції провели два санкціоновані обшуки за місцем проживання затриманого та осіб, які можуть бути спільниками фігуранта справи. Все вилучене поліцейські скерували на експертизу.

Жителя міста затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Зараз вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину.

За процесуального керівництва Мукачівської місцевої прокуратури слідчі районного управління розслідують кримінальне провадження за ч.1 ст.307 (незаконне придбання, зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. У ході слідства поліцейські встановлять джерела надходження та мережу збуту психотропів, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах