86781
11:18 16.022021

У Мукачеві врятували чоловіка, який провалився під кригу. ВІДЕО

Події 2552

Трапилось це вчора, близько 16-ї години, в Мукачеві. Патрульні отримали виклик про те, що чоловік опинився під льодом. За кілька хвилин поліцейські вже були на місце події, адже не можна було гаяти жодної хвилини.

Чоловік провалився під кригу — патрульні допомогли, спільно з небайдужими громадянами

Патрульні, спільно з небайдужими громадянами та рятувальниками, витягнули чоловіка, що провалився під кригу Трапилось це вчора, близько 16-ї години, в Мукачеві. Патрульні отримали виклик про те, що чоловік опинився під льодом. За кілька хвилин поліцейські вже були на місце події, адже не можна було гаяти жодної хвилини. За попередньою інформацією було відомо, що чоловік гуляв із собакою по озеру. У якийсь момент крига не витримала і чоловік із чотирилапим пішли під воду. Інспектори намагалися дістатися до чоловіка по кризі, але нічого не виходило, адже лід був надто тонким. Згодом на місце прибули рятувальники, що привезли мотузку та рятувальний щиток. Охоронці порядку зв'язали рятувальну конструкцію і кинули у воду. Потерпілому вдалося вхопився за неї і патрульні, спільно з небайдужими громадянами та рятувальниками витягнули його. На чоловіка одразу одягнули куртку і вже за кілька хвилин приїхала швидка допомога, яка ушпиталила потерпілого. Наразі чоловік перебуває під наглядом медиків. Також із води дістали чотирилапого друга чоловіка. На щастя, життю собаки нічого не загрожує. Дякуємо патрульним Михайлу Повхану та Василю Зозулинцю, а також небайдужим громадянам, які допомогли врятувати життя чоловіка!

Опубліковано Патрульна поліція Закарпатської області Понеділок, 15 лютого 2021 р.

За попередньою інформацією було відомо, що чоловік гуляв із собакою по озеру. У якийсь момент крига не витримала і чоловік із чотирилапим пішли під воду.

Інспектори намагалися дістатися до чоловіка по кризі, але нічого не виходило, адже лід був надто тонким. Згодом на місце прибули рятувальники, що привезли мотузку та рятувальний щиток. Охоронці порядку зв’язали рятувальну конструкцію і кинули у воду. Потерпілому вдалося вхопився за неї і патрульні, спільно з небайдужими громадянами та рятувальниками витягнули його.

На чоловіка одразу одягнули куртку і вже за кілька хвилин приїхала швидка допомога, яка ушпиталила потерпілого. Наразі чоловік перебуває під наглядом медиків. Також із води дістали чотирилапого друга чоловіка. На щастя, життю собаки нічого не загрожує.

Патрульна поліція Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах