86583
10:41 12.022021

У Берегові поліцейські припинили злочинну діяльність наркодилера. ФОТО

Події 1793

У рамках розслідування злочину за фактом незаконного збуту психотропів, поліцейські Берегова затримали торговця метамфетаміном. За місцем його проживання слідчі уже провели обшук. Розслідування у справі триває

Сьогодні, 12 лютого, вночі під час продажу метамфетаміну поліцейські затримали 29-річного зловмисника.

Оперативна робота з документування злочинного «бізнесу» берегівського наркоторговця тривала більше місяця. Протягом цього часу поліцейські провели ряд заходів, у ході яких задокументували кілька фактів продажу психотропних речовин наркозалежним клієнтам.

Сьогодні ж уночі чоловіка затримали «на гарячому», безпосередньо під час чергової спроби збуту метамфетаміну. Поліцейські заздалегідь дізналися час та місце передачі клієнту незаконного товару і таким чином попередили розповсюдження наркотиків серед населення.

Наразі наркоторговець затриманий у процесуальному порядку та перебуває у ізоляторі тимчасового тримання.

За місцем проживання підозрюваного слідчі провели санкціонований обшук та вилучили частину товару, а також гроші імовірно здобуті на злочинній діяльності.

За даним фактом у поліції триває досудове розслідування. Дії затриманого кваліфікують за статтею 307 Кримінального кодексу України, тобто зберігання наркотиків з метою збуту.

Слідчі звертатимуться до суду з клопотанням про обрання щодо підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Затриманому загрожує до 8 років ув’язнення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Закарпатські поліцейські ведуть активну боротьбу з наркозлочинністю в регіоні. Жоден зловмисник не залишиться поза увагою правоохоронців, а тому якщо вам відома будь-яка інформація щодо осіб, які можуть бути причетні до розповсюдження наркотиків, просимо повідомляти за номером «102». Кожне повідомлення буде ретельно перевірене. Анонімність гарантуємо!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах