86500
20:09 10.022021

Розклала вогонь і пішла: на Тячівщині горіли одразу три будівлі. ФОТО

Події 1834

9 лютого о 17:58 до Служби порятунку подзвонили мешканці села Глибокий Потік Тячівського району й повідомили, що горять декілька будівель на території приватного господарства по вул. Перехрестя. Імовірно, 67-річна власниця обійстя розклала вогонь у коптильні й пішла у справах. Із коптильні вогонь перекинувся на будинок і літню кухню пенсіонерки, а далі на оселю її доньки.

На місце події негайно виїхали бійці пожежно-рятувальних підрозділів м. Тячів та смт Великий Бичків, а також місцевої пожежної команди смт Солотвино. Через пізнє виявлення загорання вогонь на час їхнього прибуття повністю охопив дві споруди та частково третю. Незважаючи на це, рятувальникам вдалося локалізувати пожежу на площі 220 кв.м о 19:26 та повністю ліквідувати її о 21:52. Полум’я знищило покриття і перекриття житлового будинку на площі 140 кв.м, покрівлю надвірної споруди на площі 81 кв.м та домашнє майно.

Остаточну причину виникнення пожежі та суму завданих збитків наразі встановлюють правоохоронні органи, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах