86438
15:46 9.022021

У Мукачеві судитимуть місцевого мешканця, якого підозрюють у вчиненні трьох злочинів

Події 1826

Слідчі Мукачівського районного управління поліції завершили досудове розслідування справи стосовно мукачівця, який наприкінці минулого року посеред дня умисно знищив автомобіль сусідки та пограбував жінку.

Під час документування події поліцейські встановили, що вдень, близько 14.00 години, 27-річний мукачівець на вулиці Короленка сокирою знищив іномарку сусідки, яка була припаркована перед будинком потерпілої. За висновками експертів сума завданих збитків склала майже 464 тисячі гривень. Також в ході розслідування встановлено, що наступного дня чоловік вчинив ще один злочин – мукачівець пограбував жінку, силою відібравши від неї мобільний телефон.

Того ж дня поліцейські кримінальної поліції затримали зловмисника та помістили його до ізолятора тимчасового тримання. На період розслідування відносно чоловіка обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

На сьогодні затриманому слідчі Мукачева повідомили про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України – ч.2 ст.186 (грабіж, поєднаний з насильством), ч.1 ст.296 (хуліганство) та ч.1 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна). Справу з обвинувальним актом направили для судового розгляду. За скоєне фігуранту загрожує до 6 років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах