86435
14:44 9.022021

На Берегівщині задокументували факт незаконного зберігання марихуани закарпатцем

Події 1676

Співробітники поліції вилучили у виноградівця наркотики, які той приховав у кишені своєї куртки. За фактом незаконного зберігання наркотиків слідчі поліції відкрили кримінальне провадження. У справі триває досудове розслідування.

На Берегівщині поліцейські викрили факт незаконного зберігання наркотиків. Так, сьогодні, 9 лютого уночі у селі Велика Паладь Берегівського району інспектори групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки чоловіка, який поводився підозріло, у зв’язку з чим було прийняте рішення про проведення поверхневого огляду.

У кишені куртки 24-річного чоловіка поліцейські виявили пакунок з подрібненою речовиною зеленого кольору, зовні схожою на марихуану. Загальна вага його склала 20 грамів.

Чоловіка доставили до відділку поліції, де встановили, що у минулому житель села Фертешолмаш уже мав проблеми із Законом через наркотики.

Наразі слідчі поліції відкрили за даним фактом кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України, тобто незаконне зберігання наркотиків. Речові докази направили на експертизу, а у справі триває досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах