86327
14:05 6.022021

В Іршаві 20-річний водій в’їхав у службове авто поліцейських

Події 1850

Внаслідок ДТР незначні травми отримала дільнична офіцер поліції. На винуватця аварії складено два адміністративні протоколи

Сьогодні, 6 лютого, вночі співробітники Головного управління поліції Закарпаття проводили слідчий експеримент у справі щодо дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася наприкінці минулого року. Слідчі дії проводили по вулиці Шевченка у Іршаві.

Саме в цей час водій «Volkswagen Golf» не впорався з керуванням та допустив зіткнення зі службовим автомобілем поліцейських, які були залучені до охорони місця проведення відтворення. Внаслідок ДТП травмувалася дільнична офіцер поліції. 20-річний чоловік спробував втекти з місця події, проте його швидко наздогнали.

Потерпіла отримала тілесні ушкодження у вигляді забою передньої поверхні грудної клітки. Їй надано допомогу та відпущено з лікарняного закладу. Ушкодження поліцейської виявилися незначними.

За даним фактом відносно водія «Volkswagen Golf» складені матеріали за ст. 124 та 122-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тобто порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, та залишення місця дорожньо-транспортної пригоди. Також водія освідчено, за кермом він був тверезим.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах