86182
11:02 4.022021

У Воловці затримали зловмисників, які учинили підпал крамниці. ВІДЕО

Події 5606

У селищі Воловець співробітники кримінальної поліції затримали двох зловмисників, які підпалили міні-маркет і втекли. Фігурантів поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За фактом замаху на умисне пошкодження майна, вчиненого шляхом підпалу, у поліції розпочали слідство

2 лютого вночі, близько 03.30 години, до поліції надійшло повідомлення про пошкодження вхідних дверей міні-маркету у селищі Воловець, що розташований по вулиці Карпатській.

На місце злочину виїхали співробітники місцевого відділу поліції, які з’ясували, що двоє чоловіків у балаклавах облили вхідні двері легкозаймистою речовиною та підпалили. Окрім цього зловмисники зірвали й вивіску закладу.

На пошуки зловмисників одразу залучили місцевих оперативників та кінолога зі службовою собакою. Взявши запаховий слід, вівчарка Гера разом з поліцейськими пройшли понад 5 кілометрів. Через безлюдні вулиці, закинуті будинки, залізничну колію собака привела працівників поліції під будинок, у якому могли переховуватись палії.

Під час проведення огляду, з помешкання, яке належить 32-річному раніше судимому жителю селища, поліцейські вилучили одяг та взуття із різким запахом горючої речовини. Разом із господарем у будинку перебував його 28-річний товариш зі Сваляви.

Обох чоловіків, які обґрунтовано підозрюються у вчиненні підпалу, затримали у процесуальному порядку. Зараз вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

За вказаним фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.15, ч.2 ст.194 (Замах на умисне пошкодження майна, шляхом підпалу) Кримінального кодексу України. Затриманим вже повідомили про підозру у вчиненому злочині.

Наразі поліцейські встановлюють мотиви вчинку чоловіків. Слідство у справі триває, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини