86059
11:07 2.022021

Від мешканця Виноградівщини вилучили амфетамін

Події 2072

За фактом зберігання наркотичних речовин жителем Виноградівщини, поліцейські місцевого відділу поліції розпочали слідство. Психотропні речовини вилучили та направили на експертизу.

Вчора, 1 лютого, патрулюючи вулиці Виноградова, за порушення правил дорожнього руху поліцейські зупинили автомобіль «ВАЗ-2107», під керуванням 25-річного мешканця села Букове.

При спілкуванні з поліцейськими чоловік видав себе дивною поведінкою. Інспектори помітили, що водій намагається приховати позаду сидіння підозрілу ємність. Під час огляду вмісту колби виявилося, що всередині неї наявні згортки з білою кристалічною речовиною, зовні схожою на психотропний засіб – амфетамін.

За фактом незаконного зберігання наркотиків, слідчі поліції відкрили кримінальне провадження. Попередня правова кваліфікація події – частина 1 статті 309 Кримінального кодексу України.

Відносно чоловіка вирішується питання про повідомлення йому про підозру та притягнення останнього до відповідальності. У рамках досудового розслідування, поліцейські встановлять канали надходження до виноградівця психотропів та мету їх зберігання чоловіком, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах