86031
15:56 1.022021

В Ужгороді нацгвардійці виявили наркотики

Події 2018

29 січня під час самостійного несення служби на вулиці Стефаника гвардійцями 3 батальйону 2 Галицької бригади Нацгвардії України було помічено автомобіль на іноземній реєстрації.

В салоні авто знаходились двоє чоловіків, один з них в руках тримав саморобний пристрій для куріння наркотичних речовин. При поверхневій перевірці в куртці одного з них було виявлено паперовий згорток з речовиною рослинного походження зеленого кольору, що зовні нагадувала наркотичну. Приблизна вага склала 5 грамів.

Того ж дня гвардійцями спільно з працівниками поліції, в районі автовокзалу, було помічено чоловіка, який змінив напрям руху при появі патруля. Було прийнято рішення здійснити поверхневу перевірку даного чоловіка. в ході якого було виявлено згорток з рослинною речовино, що нагадувала наркотичну. Приблизна вага 2 грами.

30 січня гвардійцями та працівниками поліції було виявлено одразу кілька людей, які мали при ймовірні наркотичні речовини.

На вулиці Бородіна було помічено чоловіка, який уникав зустрічі з правоохоронцями. В ході спілкування було прийнято рішення здійснити поверхневу перевірку, під час якої було виявлено згорток фольги з речовиною, що нагадувала марихуану приблизною вагою 3 грами.

На вулиці Минайській було затримано 18-ти річного юнака, який мав при собі баночку з речовиною рослинного походження, що нагадувала канабіс. Приблизна вага вмісту 3 грами. На вулиці Тельмана за тих самих обставин було затримано чоловіка, який мав при собі 2 грами речовини, що нагадувала марихуану. 4 грами кристалічної речовини у згортку фольги було виявлено самостійним патрулем нагцвардійців на вул. Станційна.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Великий Четвер: відбувся чин омивання ніг військовим і День священства
08:30
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Всі новини