85870
08:53 29.012021

Закарпатця судитимуть за незаконний видобуток гравію на 7,3 млн гривень

Події 1818

За процесуального керівництва обласної прокуратури повідомлено про підозру ще одному фігуранту провадження щодо незаконного видобутку піщано-гравійної суміші на Тячівщині. Це місцевий підприємець, дії якого кваліфіковано за ч. 2 ст. 240 КК України (незаконне видобування корисних копалин загальнодержавного значення).

Як повідомив процесуальний прокурор Ігор Купар, підозрюваний під виглядом робіт із розчистки русла р. Тиса займався протиправним видобутком піщано-гравійної суміші. За допомогою найманих робітників та вантажної техніки організував протиправну діяльність, а здобуту суміш у подальшому реалізовував мешканцям району. Встановлено, що дії підприємця завдали державі близько 7,3 млн грн збитків. Нагадаємо, що загальна їх сума, встановлена в межах вказаного кримінального провадження, – понад 10 млн грн.

Слідство, яке здійснюють співробітники СУ Нацполіції Закарпаття за оперативного супроводу УСБУ в Закарпатській області, триває. Правоохоронці встановлюють усіх фігурантів злочину та вживають заходів для притягнення їх до кримінальної відповідальності, інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
WordPress › Помилка

На сайті виникла критична помилка.

Дізнайтеся більше про усунення неполадок WordPress.