85758
16:08 26.012021

У Мукачеві задокументували факт незаконного зберігання наркотиків

Події 1898

Співробітники поліції Мукачева вилучили з незаконного обігу особливо небезпечний наркотичний засіб, який 21-річний чоловік зберігав за місцем свого проживання. Зловмиснику вже повідомили про підозру. Наразі встановлюється канал постачання психотропу.

Під час опрацювання оперативної інформації щодо протиправної діяльності жителя міста Мукачева, оперативники кримінальної поліції відділу провели слідчі дії за місцем його проживання.

Під час документування злочину поліцейські з’ясували, що 21-річний житель міста Херсон, який тимчасово проживає у Мукачеві, через поштовий переказ отримав посилку із психотропним засобом. Також встановлено, що молодий чоловік придбав наркотичний засіб через мережу Інтернет, оплативши за «товар» 3 тисячі гривень.

Під час огляду помешкання чоловіка слідчі поліції вилучили картонну коробку з кристалічною речовиною блакитного кольору. За результатами експертизи ця речовина є особливо небезпечним психотропом «PVP».

За фактом зберігання наркотичного засобу у особливо великих розмірах, що передбачено ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України у поліції розпочато слідство.

Наразі працівники поліції встановлюють канал постачання психотропу на територію Закарпатської області та коло осіб, які могли бути залучені до незаконного обігу наркотиків.

Вчора, 25 січня, слідчі Мукачева повідомили про підозру мешканцю міста у вчиненні ним кримінального правопорушення. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу на період проведення досудового розслідування справи. За вчинене жителю Херсона загрожує до 5 років ув’язнення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Самовираження через мистецтво: арттерапія для підлітків
17:07
В Ужгороді відбувся благодійний фестиваль «Сакура фест-2024»
16:45
Закарпатські податківці з початку року надали понад 34 тисячі адмінпослуг
16:31
На Закарпатті рятувальники відкрили ще один клас безпеки для дітей
16:14
У Вишківській громаді пройде обговорення дозволів для перебування у прикордонній смузі
16:03
Інструктори Нацгвардії провели для закарпатських журналістів заняття з вогневої, тактичної та медичної підготовки
15:12
Поліцейські охорони Закарпаття знайшли зниклу дитину
14:52
У Закарпатському обласному центрі кардіології та кардіохірургії за минулий рік успішно виконали 151 операцію на відкритому серці
14:35
В Ужгороді патрульні допомогли чоловіку відшукати телефон, який він забув у таксі
14:24
ФК «Хуст» продовжує свою переможну серію
13:59
Всі новини