85658
12:57 25.012021

Підозрюваного у ряді злочинів мешканця Великоберезнянщини взято під варту

Події 2268

Суд задовільнив клопотання слідчого та обрав жителю смт.Великий Березний міру запобіжного заходу – 60 діб тримання під вартою. Чоловік підозрюється у крадіжці з проникненням та інших майнових злочинах

Слідчі Великоберезнянщини розслідують справу щодо злочину, скоєного 32-річним мешканцем смт.Великий Березний. Поліцейські встановили, що в новорічну ніч чоловік скоїв крадіжку, пошкодивши одну зі стін будівлі на подвір’ї односельців.

Тоді слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням у приміщення).

Під час досудового розслідування поліцейські з’ясували, що неодноразово судимий зловмисник причетний до ряду інших протиправних дій, серед яких і зберігання наркотиків.

Сьогодні, 24 січня, за клопотанням слідчого Великоберезнянського відділення поліції, суд обрав 32-річному березнянцю запобіжний захід – тримання під вартою строком на 60 діб. Зараз слідчі готують усі необхідні матеріали для скерування матеріалів кримінального провадження з обвинувальним актом до суду.

Розслідування у справі триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах