85556
22:36 22.012021

На Тячівщині затримали наркоторговця. Відео

Події 4406

Поліцейські Тячівщини відпрацьовуючи оперативну інформацію встановили, що 37-річний житель села Грушево може бути причетний до продажу синтетичних наркотиків на території району.

Сьогодні, 22 січня, поліцейські затримали зловмисника в момент передачі забороненого «товару» своєму клієнту. Правоохоронці встановили місце, де мала відбутися передача та попередили спробу поширити небезпечні речовини.

В 37-річного зловмисника слідчі вилучили кілька згортків з кристалічною речовиною схожою на метамфетамін. Наркотики буде відправлено експерту для дослідження.

З наркоторговцем на місці зустрічі поліцейські спіймали його брата та знайомого. Наразі оперативники перевіряють причетність двох останніх до аналогічних злочинів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, тобто незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. За таке правопорушення винним загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Поліція Закарпаття щодня перевіряє чимало інформації про можливі факти наркоторгівлі. Робота, направлена на «очищення» краю від небезпечних наркотиків, вже захистила багато громадян. Поліцейські лише посилюватимуть контроль в даному напрямку та робитимуть регіон безпечнішим!

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах