85453
14:21 21.012021

В Ужгороді поліцейські врятували жінку від загибелі під час пожежі. ФОТО

Події 2400

В Ужгороді, під час виїзду на виклик, що стосувався сімейної сварки, поліцейські врятували від смерті сусідку заявників. Відчувши запах диму, поліцейські роти особливого призначення ввійшли в її квартиру, ліквідували джерело вогню та привели до тями жінку, яка вже втратила свідомість від чадного газу

Сьогодні, 21 січня, о першій годині ночі, працівники поліції виїхали на виклик, що стосувався сімейної сварки. Конфлікт, що виник між заявником та його рідними, поліцейським вдалося швидко залагодити.

У той час, коли поліцейські виходили з під’їзду, відчули запах диму. Працівники поліції обстежили під’їзд багатоповерхівки та виявили, що чадний дим виходив з квартири кількома поверхами вище. Проте на намагання поліцейських достукатися до власників квартири на 6-му поверсі ніхто не реагував. Відтак працівники поліції змушені були відкрити двері силоміць.

У повністю задимленій квартирі поліцейські, за допомогою ліхтарів, відшукали джерело пожежі та ліквідували його власним вогнегасником. Крім того, вони одразу ж перевірили, чи не знаходився на той час у квартирі хтось із мешканців. У спальній кімнаті на ліжку поліцейські виявили жінку без свідомості.

За лічені секунди 50-річну ужгородку винесли в коридор. Доки одні поліцейські приводили до тями жінку, інші вже викликали медиків та рятувальників.

Завдяки оперативності та рішучим діям поліцейських роти особливого призначення врятовано не лише життя жінки, але й убезпечено життя та здоров’я інших мешканців багатоквартирного будинку.

Поліцейські звертаються до громадян із проханням бути обережними та дбати не лише про власну безпеку, але й бути уважними до безпеки інших та одразу реагувати на тривожні сигнали. Поліцейські, у свою чергу, завжди готові прийти вам на допомогу, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Знайти роботу із зарплатою понад 12 тисяч гривень допоможуть у Закарпатській обласній службі зайнятості
12:19
24 рулони незадекларованої імпортної плівки для ламінування опинилися на складі Закарпатської митниці
11:55
У суботу «Минай» зіграє з одеським «Чорноморцем»
11:39
В Ужгороді різко подешевшала рання капуста
11:24
На Хустщині під час земляних робіт виявили кілька мінометних мін
10:52
На Закарпатті збирають перші білі гриби
10:34
У Мукачеві перевіряли, як паркуються на місцях для водіїв з інвалідністю
09:37
Студенти Ужгородського національного університету завітали до прикордонного підрозділу
09:18
Із 20 до 27 квітня тривають профілактичні заходи з боротьби з торгівлею людьми
09:00
Заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України провів зустріч із закарпатськими перевізниками
08:45
Всі новини