85375
08:30 20.012021

В Ужгороді затримали нетверезого водія, який здійснив ДТП, побив потерпілого і втік з місця події. ВІДЕО

Події 1976

Патрульні отримали повідомлення про те, що між учасниками ДТП на місці пригоди зчинилася бійка. Це трапилося в Ужгороді, на проспекті Свободи. Прибувши туди, поліцейські виявили лише потерпілого, який повідомив, що інший водій скоїв наїзд на його авто Skoda, потім побив його і покинув місце події. Також він описав автівку та зовнішній вигляд порушника. Інспектори розіслали орієнтування іншим екіпажам на автомобіль ВАЗ 21099 та водія.

У цей час екіпаж, що перебував на вулиці Минайській, помітив розшукуване авто і зупинив його. Водій почав зухвало поводити себе і нецензурно висловлювався. Охоронці порядку помітили, що керманич має ознаки алкогольного сп’яніння, але чоловік відмовився від освідування. Також він відмовлявся виконувати законні вимоги патрульних поліцейських. Його затримали і доставили до Ужгородського відділу поліції.

Патрульні затримали нетверезого водія, який, імовірно, здійснив ДТП, побив потерпілого і втік з місця події

Патрульні затримали нетверезого водія, який, імовірно, здійснив ДТП, побив потерпілого і втік з місця події Вчора патрульні отримали повідомлення про те, що між учасниками ДТП на місці пригоди зчинилася бійка. Це трапилося в Ужгороді, на проспекті Свободи. Прибувши туди, поліцейські виявили лише потерпілого, який повідомив, що інший водій скоїв наїзд на його авто Skoda, потім побив його і покинув місце події. Також він описав автівку та зовнішній вигляд порушника. Інспектори розіслали орієнтування іншим екіпажам на автомобіль ВАЗ 21099 та водія. У цей час екіпаж, що перебував на вулиці Минайській, помітив розшукуване авто і зупинив його. Водій почав зухвало поводити себе і нецензурно висловлювався. Охоронці порядку помітили, що керманич має ознаки алкогольного сп’яніння, але чоловік відмовився від освідування. Також він відмовлявся виконувати законні вимоги патрульних поліцейських. Його затримали і доставили до Ужгородського відділу поліції. Патрульні склали на порушника протоколи за ст.124 (Вчинення ДТП), ст.122-4 (Втеча з місця ДТП), ст.173 (Дрібне хуліганство), ст.185 (Злісна непокора у вимозі поліцейського), ст.261 (Адміністративне затримання) та ч.1 ст.130 (Керування у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП. Водії, поводьтеся відповідально та не сідайте за кермо напідпитку!

Опубліковано Патрульна поліція Закарпатської області Вівторок, 19 січня 2021 р.

Патрульні склали на порушника протоколи за ст.124 (Вчинення ДТП), ст.122-4 (Втеча з місця ДТП), ст.173 (Дрібне хуліганство), ст.185 (Злісна непокора у вимозі поліцейського), ст.261 (Адміністративне затримання) та ч.1 ст.130 (Керування у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП, повідомляє Патрульна поліція Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини