85343
12:33 19.012021

Ужгородцям, які скоїли розбійний напад на пасажира авто, загрожує 10 років ув’язнення

Події 2100

Поліцейські Воловечинни скерували до суду матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом щодо двох жителів обласного центру, які вчинили розбійний напад. Чоловікам загрожує до 10 років ув’язнення

Слідчі Воловецького відлілення поліції завершили досудове розслідування у справі розбійного нападу на жителя Львівської області, що трапився наприкінці минулого року.

Тоді двоє ужгородців неподалік вокзалу в обласному центрі погодилися підвезти на власному авто жителя Дрогобича до Львова. Однак доїхавши до Воловецького району чоловіки раптово зупинилися, почали погрожувати пасажиру гострим предметом та відібрали у нього банківські картки й особисті речі. Потерпілому вдалося втекти, сховатися від зловмисників у лісі та викликати на допомогу поліцейських.

Працівники поліції Воловеччини негайно розпочали пошуки нападників та в результаті вже на протязі 30 хвилин затримали зловмисників.

На період досудового розслідування обоє підозрюваних перебували під вартою.

Зараз кримінальне провадження, розпочате за ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України, з обвинувальним актом скеровано для судового розгляду. Обвинуваченим загрожує до 10 років позбавлення волі, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах