85178
12:17 15.012021

Ужгородець розповсюджував «важкі» наркотики

Події 3304

Співробітники поліції Закарпаття у ході відпрацювання оперативної інформації виявили та вилучили в ужгородця три види наркотиків в великих розмірах. Зловмисника поміщено до ізолятора тимчасового тримання

Поліцейські отримали оперативну інформацію, що 28-річний ужгородець може бути причетним до продажу наркотиків на території обласного центру. Вчора, 14 січня, на вулиці Верещагіна працівники кримінальної поліції Ужгорода спільно зі співробітниками управління боротьби з наркозлочинністю зупинили фігуранта для перевірки.

Чоловік під час спілкування з поліцейськими вчергове видав себе дивною та знервованою поведінкою. Вже при поверхневому огляді підозри правоохоронців підтвердилися – ужгородець дійсно причетний до наркозлочинів.

У зловмисника слідчі вилучили велику кількість «важких» наркотиків – марихуану, амфетамін та альфа-піролідинопентіофенон. Останній в переліку, Альфа-PVP – доволі часто призводить до смерті від самогубств та передозувань. Окрім цього дуже загострює багато хронічних хвороб.

Поліцейські попередили розповсюдження небезпечних речовин серед населення, вилучили їх у фігуранта та скерують експерту для дослідження.

За даним фактом в поліції проводять досудове розслідування. Дії зловмисника кваліфікують за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, тобто незаконне зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у великих розмірах.

Чоловіка поміщено в ізолятор тимчасового тримання у відповідності до статті 208 КПК України. Йому загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Поліцейські Закарпаття чинять активний супротив наркозлочинності в регіоні. Робота в цьому напрямку здійснюється постійно та безперервно. Кожен зі зловмисників, які своїми діями посягають на життя та здоров’я наших громадян, відповідатимуть по всій суворості Закону, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах