85124
14:15 14.012021

На Виноградівщині сталася смертельна ДТП за участю велосипедиста

Події 1829

За фактом автопригоди, що мала місце на Виноградівщині, слідчі поліції відкрили кримінальне провадження. Деталі ДТП, під час якої водій допустив наїзд на лежачого на проїжджій частині дороги чоловіка, з’ясовують працівники поліції.

Вчора, 13 січня, о 19:05, на лінію «102» звернувся 35-річний житель села Фанчиково, що на Виноградівщині. Чоловік розповів, що керуючи своїм автомобілем «ВАЗ 2107», на вулиці Ардовецькій у селі Підвиноградів допустив наїзд на чоловіка.

На місці події слідчо-оперативна група попередньо з’ясувала, що потерпілий лежав поряд зі своїм велосипедом на краю проїжджої частини дороги. Водій наїхав на лежачого чоловіка, зачепивши його передньою частиною свого автомобіля. Коли на місце події прибула швидка допомога, медики констатували смерть 55-річного мешканця села Підвиноградів.

Поліцейські освідчили водія на стан алкогольного сп’яніння та встановили, що чоловік за кермом був тверезим.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого, слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Автомобіль та велосипед доставлені на спецмайданчик Виноградівського відділення поліції. Досудове розслідування справи триває, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах