15:43 7.012021

У ДТП на Тячівщині загинув пасажир

Події 2552

Поліцейські  встановлюють причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди, що трапилась у селі Руська Мокра Тячівського району. Внаслідок ДТП один з пасажирів загинув на місці аварії та важкі травми отримала малолітня дитина

Вчора, 6 січня, близько 22:00, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на вулиці Центральній  у селі Руська Мокра Тячівського району. 
 
На місці аварії працювали місцеві поліцейські, слідчі Головного управління  поліції Закарпаття та експерти. Поліцейські попередньо з’ясували, що 42-річний водій автомобіля «Chevrolet Lacetti», місцевий мешканець, не впорався з керуванням свого автомобіля та з‘їхав на ліве узбіччя дороги, де зіткнувся з бетонною огорожею.

Внаслідок ДТП 61-річний пасажир «Chevrolet» отримав травми, несумісні з життям, та помер на місці події.

Також тілесні ушкодження отримали водій  та 3-річна  дівчинка-пасажир. Їх доставлено до районної лікарні. Дитина перебуває у важкому стані.

Інших  двох  малолітніх  дітей,  які також були пасажирами вказаного авто, після огляду медиками відпущено додому. 

За даним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

У справі  призначено ряд необхідних експертиз. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах