84709
14:16 4.012021

На Тячівщині неповнолітній пішов з дому і не повернувся

Події 3513

Танчинець Юрій, 16-річний мешканець села Підплеша Тячівського району 2 січня ввечері пішов з дому і не повернувся. Поліцейські звертаються до усіх, кому відоме місце перебування хлопця, з проханням повідомити про це на спецлінію «102» або до найближчого відділку поліції.

Вчора, 3 січня, близько 15:15, до поліції надійшло повідомлення про зникнення 16-річного хлопця. Батько дитини заявив, що його син напередодні ввечері, близько 17:00 години, пішов з дому з друзями і не повернувся. На телефонні дзвінки не відповідає.

Наразі на пошуки дитини орієнтовано особовий склад районного відділу та поліції області загалом. Поліцейські перевіряють коло осіб, з ким міг спілкуватись хлопець та ближні села й присілки.

Поліція розшукує Танчинець Юрія, учня 11 класу, жителя села Підплеша. Прикмети зниклого: худорлявий, зріст 165 см, волосся коротке чорне. У день зникнення хлопець був одягнений у сіру куртку, кросівки та чорні джинси.

Звертаємося до громадян, які володіють будь-якою інформацією щодо місця перебування розшукуваної дитини, невідкладно повідомити про це правоохоронців або за телефоном спецлінії «102».

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах