84658
17:39 2.012021

18-річна закарпатка обікрала чоловіка з фізичними вадами

Події 2971

Скориставшись фізичними вадами чоловіка, 18-річна дівчина відкрито заволоділа особистими речами потерпілого. Золотий перстень, годинник і телефон поліцейські від неї вилучили. За фактом грабежу розпочали слідство

Повідомлення про те, що у селищі Дубове невідомі жінки пограбували 35-річного чоловіка, надійшло до поліції вчора, 1 січня, близько 23.15. Потерпілий розповів, що у центрі селища до нього підійшли молоді жінки і одна з них відкрито відібрала його особисті речі.

Вже за кілька годин після отримання повідомлення оперативники поліції Дубівського відділку встановили особу дівчини, причетної до кримінального правопорушення. Нею виявилась 18-річна місцева жителька. Молода жінка скористалась фізичними вадами чоловіка, який шкутильгає, стягнула з його руки золотий перстень, годинник, телефон – після чого втекла. Усі викрадені речі працівники поліції вилучили з будинку, за місцем проживання причетної до злочину дівчини. Після проведення слідчих дій їх повернуть власникові.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення підозри жительці Дубового у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, слідчі готують клопотання про обрання їй запобіжного заходу. За скоєне фігурантці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах