84646
12:37 2.012021

У новорічну ніч мукачівець обікрав помешкання. ФОТО

Події 2065

Раніше судимий мукачівець незаконно заволодів ключами від помешкання потерпілої, у новорічну ніч проник до її житла, звідки викрав планшет, телефон та гроші. Зловмисника поліцейські викрили за лічені години. За фактом крадіжки з проникненням розпочали слідство

Вчора, 1 січня, близько 15:20, до поліції надійшло повідомлення про крадіжку з помешкання на вулиці Верді у місті Мукачево. 46-річна заявниця повідомила, що з її будинку зник телефон, планшет та гроші у сумі понад 2 тисячі гривень, однак слідів взлому не виявила.

На місці події працювали поліцейські слідчо-оперативної групи та експерти. У той час оперативники кримінальної поліції Мукачева перевірили коло осіб, які мали доступ до житла чи могли б безперешкодно до нього проникнути. У результаті проведених заходів, за кілька годин працівники кримінальної поліції з’ясували, що до крадіжки причетний 35-річний раніше судимий мукачівець. Чоловік, перебуваючи з потерпілою у знайомих, викрав з її сумки ключі від помешкання і за кілька годин незаконно проник до її житла.

Викрадену техніку поліцейські вилучили, гроші мукачівець вже встиг витратити.

За фактом крадіжки, вчиненої з проникненням до житла, слідчі поліції розпочали слідство за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру у злочині та обрання запобіжного заходу. Розслідування справи триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах