84263
15:23 22.122020

На Рахівщині горіла літня кухня. ФОТО

Події 1847

21 грудня о 14:54 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в літній кухні на території приватного обійстя, розташованого в с. Лазещина Рахівського району. Загорання виникло на терасі й по дерев’яних стінах полум’я поширилося на горище. Оскільки власника саме не було вдома, пожежу помітили сусіди. І до приїзду підрозділів вогнеборців люди намагалися самотужки загасити вогонь за допомогою відер із водою.

За викликом на місце події направили відділення державного пожежно-рятувального поста смт Ясіня та 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рахів. Рятувальники з Ясіня, що першими прибули до осередку загорання, встановили на річку мотопомпу й таким чином забезпечили безперебійну подачу води. О 15:35 їм вдалося локалізувати пожежу та ще за 20 хвилин, о 15:55, – остаточно її ліквідувати. Вогонь встиг знищити перекриття й покриття на площі 30 кв.м, а також домашнє майно.

Причину виникнення пожежі та суму завданих збитків наразі встановлюють правоохоронні органи, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах