84247
09:00 22.122020

В Ужгороді знайшли викрадений автомобіль. ВІДЕО

Події 6083

20 грудня, близько 19-ї години, поліцейським надійшло повідомлення про викрадення автомобіля. Трапилось це в Ужгороді, на вулиці Бородіна. На місці події торівців чекала заявниця. Вона розповіла, що припаркувала авто Fiat Fiorino, залишила ключі всередині автомобіля і пішла у найближчу аптеку. Коли жінка повернулась — автівки вже не було.

Миттєво спрацювавши, по гарячих слідах працівники ТОРу встановили причетного до події чоловіка. Його у автіці заявниці виявили вже за містом у селі Розівка.

Патрульні роти ТОР знайшли викрадений автомобіль

Патрульні роти ТОР знайшли викрадений автомобіль Вчора, близько 19-ї години, поліцейським надійшло повідомлення про викрадення автомобіля. Трапилось це в Ужгороді, на вулиці Бородіна. На місці події торівців чекала заявниця. Вона розповіла, що припаркувала авто Fiat Fiorino, залишила ключі всередині автомобіля і пішла у найближчу аптеку. Коли жінка повернулась — автівки вже не було. Миттєво спрацювавши, по гарячих слідах працівники ТОРу встановили причетного до події чоловіка. Його у автіці заявниці виявили вже за містом у селі Розівка. Патрульні одразу ж затримали його і викликали слідчо-оперативну групу. Керманичі, ніколи не залишайте ключі та цінні речі у автомобілі, навіть, якщо перебуваєте поблизу.

Опубліковано Патрульна поліція Закарпатської області Понеділок, 21 грудня 2020 р.

Патрульні одразу ж затримали його і викликали слідчо-оперативну групу, інформує Патрульна поліція Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах