84162
12:39 20.122020

Закарпатець з ножем напав на жінку. ФОТО

Події 4368

У селі Вари Берегівського району зловмисник з ножем, вимагаючи гроші, напав на односельчанку. Працівники поліції оперативно затримали чоловіка та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Слідство у справі триває

Вчора, 19 грудня, близько 10-ої години вечора, за допомогою до поліцейських звернулася 56-річна жителька села Вари, що на Берегівщині. Жінка повідомила, що невідомий чоловік в масці проник на її подвір’я та з ножем в руках вимагав гроші. Зловмисник наніс потерпілій удари та порізи руки, після чого відібрав у неї 1000 гривень.

У результаті вдало проведеної оперативної роботи, особу зловмисника швидко встановили. Як з’ясували працівники сектору кримінально поліції Берегівщини, напад на жінку скоїв її односелець. Раніше судимого 50-річного мешканця села Вари затримали в порядку статті 208 КПК України. Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За фактом злочину слідчі Берегівського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за статтею 187 Кримінального кодексу України (Розбій). Усі обставини справи буде з’ясовано в ході досудового розслідування, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах